Cookiepolitik

 

Senest opdateret: 18 feb. 2018

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
Film & Reklame Aps
V/ Arne Nielsen
Golfparken 102
9000 Aalborg
 
Hvad er en cookie og hvordan fungerer den?

En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Brug af cookies på vores hjemmeside

Cookies er nødvendige for at vi kan få vores hjemmeside til at fungere. Cookies hjælper os med at få et overblik over alle besøgende på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette vores hjemmeside til dine interesser. Eksempelvis husker Cookies, om du er logget ind på siden og om du før har besøgt siden.

Du kan afvise og slette cookies

Afvisning af cookies

Det er muligt at afvise cookies på din computer under indstillinger i din browser. Du skal blot være opmærksom på, at ændrer du i indstillingerne, er der mange funktioner, som du ikke kan anvende på siden, da siden ikke længere husker dine valg.

Sletning af cookies

Det er muligt at slette alle de Cookies, som du tidligere har accepteret. På en nyere PC gøres dette med CTRL +  SHIFT + Delete

Har du spørgsmål om cookies på vores hjemmeside?

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 30 56 91 25Eller på e-mail andvejgaard33@gmail.dk hvis du har spørgsmål til anvendelsen af cookies på vores hjemmeside.

Persondata og registrering hos, Film & Reklame Aps

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering,  eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre  den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig.

Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1..

Cookies:

I forbindelse færden på socvejgaard.dk  vil vi lægge en cookie (en lille tekstfil) på din computer, dette er for at optimere din oplevelse af sitet, at optimere designet på hjemmesiden, at generere webstatistik og målrette markedsføringen til dig.

Du kan til hver en tid slette din cookie, og vi gemmer ingen personlige oplysninger i forbindelse hermed. En cookie kan ikke indeholde virus.

Ejeroplysninger

Socialdemokratiet i Vejgaard

V/ formand

Kurt M. Nielsen

Herningvej 122

9220 Aalborg Ø

Telefon: 20 83 22 83

Email:  kurtmn@stofanet.dk