_________________

        Div.   valg video  valg kampen 2017

                  Billeder 
                  Artikler

------------------------------------

Det var en svær beslutning, og det er også svært at melde ud, men jeg genopstiller ikke til næste byrådsvalg. 

Det er dermed også et farvel til verdens bedste job som rådmand for Familie- og Beskæftigelse.

Det at kunne være med til at skabe lige muligheder på tværs af social opvækst, køn, alder og etnicitet.

 Men da jeg startede i politik lovede jeg mig selv, at det at være fuldtidspolitiker var noget, man havde til låns, og det skal ikke være en karriere.

Det løfte indfrier jeg nu. Nu er tiden inde til at lave noget andet i mit liv.

Men indtil udløbsdatoen den 1/1 2022 kan jeg garantere, at jeg vil knokle og kæmpe til det sidste. Som rådmand og byrådspolitiker har jeg fået lov til at prøve meget.

Jeg har elsket kommunal politik, for det er her, hvor vi er tæt på borgerne... Først og mest har jeg mødt de mest fantastiske mennesker. Ledere og ansatte. Ngo´er og andre aktive. Råd og nævn. Ministre og royale. Og vigtigst af alle borgerne.

Kort sagt dem vi er valgt af og for. Når ledige er kommet hen for at høre, om jeg dog ikke kan hjælpe dem med at finde et job til dem. Når børn har serveret bænkebidere og givet tegninger. Når Ud satterådet sætter ord på, hvad de har brug for. Når børn synger om deres hverdag på godt og ondt.

 Når virksomheder tager ansvar. Når unge på trods af svære odds får en uddannelse. Når borgere har trukket mig til side, for at give deres holdning til kende. Hver eneste dag har givet mening.

Og jeg har været så glad for at være en del af et byråd, der samarbejder på tværs af partier.

Jeg glæder mig til at arbejde videre det næste år, og vi ses derude.

 ------------------------

 Fra Formanden for Vejgaard Vælgerforening

Kære Medlemmer!

Det er med stor beklagelse, at vores mange årige medlem af Vejgaard partiforening Mai-Britt Iversen stopper som byrådsmedlem og rådmand i Aalborg byråd den 31. december 2021. Og dermed ikke genopstiller til byrådet ved valget i november måned 2021.

Mai-Britt Iversen er jo nærmest fødte ind i Vejgaard partiforening, hvor hendes far ligeledes var medlem, byrådsmedlem og en god partikammerat.

De to dygtige partimedlemmer har givet Vejgaard partiforening stor indflydelse på den politik, som er blevet ført i Aalborg kommune og de politiske beslutning, i rigtige mange år.

Mai-Britt har ydet en meget stor indflydelse på alle politikområderne i Aalborg kommune, med særlig vægt på beskæftigelsespolitikken og på børnene- og familiepolitikken.

Mai-Britt har et stort hjerte for de grupper i samfundet som har brug for særlig støtte, herunder udsatte børn og familier. Det har blandt andet betydet, at Aalborg Kommune er blevet udpeget til at vejlede alle kommunerne i hele Danmark i forhold til at støtte og hjælpe de udsatte børn og familier. Samtidig med at børnene i Aalborg kommune har fået muligheder for et godt liv, trods vanskelige opvækstvilkår.

I partiforeningen respektere vi fuld og helt Mai- Britts beslutning, selvom vi gerne have set en fortsættelse af det gode omsorgsfulde arbejdet. Mai-Britt har brugt alle døgnets 24 timer med de vanskelig opgaver som rådmand i næste 14 år og som byrådsmedlem i 23 år. Det slider på en når man er så arrangerede, nærværende og omsorgsfuld. Mai-Britt har lovet sig selv at hun ikke ville være fuldtidspolitiker altid. Så derfor kommer beslutning nu, hvor hun meget velfortjent får mere tid til sig selv og hendes familie.

Mai-Britt kæmper videre indtil sidst arbejdsdag den 31. december 2021, ligesom hun vil være synlig i valgkampen for vores øvrige byrådskandidater Susi Bolander og Michael Rosenmeyer. Dermed slutter politik ikke for Mai-Britt, hun vil i mange år frem i tiden understøtte partiforeningen i Vejgaard i vores fremtidige arbejde.

Som afslutning vil socialdemokratiet i Vejgaard til Mai-Britt sige - Stort TAK Tillidsmand.

De bedste hilsner

Kurt M. Nielsen

Formand

Socialdemokratiet i

Vejgaard