Nuuradiin S. Hussein


Det er min anden byråds periode i lokalpolitik. 

Det er den enkeltes hverdag og muligheder for at spille en vigtig samfundsmæssig rolle for fællesskabet, der har motiveret mig til at stille op til byrådet.


 I Aalborg har vi sammen skabt en lille mirakel - vi har en kommune, som er i fremdrift og som med rette kan måle sig med de andre større kommuner i Danmark - det skal vi fortsat arbejde hårdt for at videreudvikle. 

Så vi får et endnu rigere lokalsamfund. I den forbindelse ligger det mig rigtig meget på sinde, at den velstand vi sammen skaber kommer alle til gode.  

Vi skal fortsat have fokus på ligheden i sundheden, kulturen og foreningslivet.  

Vi skal sammen tager fælles ansvar for en god integration af vores borgere med minoritets baggrund - vi skal have en mangfoldig by, som rummer af muligheder og  relativitet.  

Vores kernevelfærd skal passes på og tilføres ressourcer, så vi kan blive ved at have velfærds institutioner, som er moderne og med høj faglighed - således vi, som spædbørn, skolesøgende eller ældre kan føles os trygge og sikre.  

Ja, mine politiske drømme kan fylde meget mere end ovenstående sætninger - derfor er du meget velkommen til at skrive til mig, hvis du ønsker at komme i dialog med mig.